Ο Χώρος

Μπες κι εσύ στη «Ροή»…

Ο πολυχώρος «ΡΟΗ» είναι ένα καινοτόμο, πολυδύναμο κέντρο ευεξίας και αυτοβελτίωσης, που λειτουργεί από το 2019 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Η φιλοσοφία τoυ είναι να εξυπηρετεί τις ανάγκες του επισκέπτη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι ένας όμορφος, καλαίσθητος χώρος, επιμελημένος με μεράκι, με απαλά και ζεστά χρώματα, που αντανακλούν τη θετική του ενέργεια, ώστε ο επισκέπτης να νιώθει αμέσως οικεία και να αισθάνεται χαλαρά και άνετα.

Οι εγκαταστάσεις της “Ροής” εκτείνονται σε 260τμ σε 2 ορόφους και διατίθενται προς ενοικίαση ωρών ή και ημερών για όσους ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν κάποια εκδήλωση, σεμινάριο, event, ομαδική ή ατομική συνεδρία κλπ. Μπορούν ελεύθερα να επιλέξουν την αίθουσα που ταιριάζει στο ύφος και στις ανάγκες τους, και που εξυπηρερτεί από 3 έως 75 άτομα.

Βασικό χαρακτηριστικό πλεονέκτημα της «Ροής» είναι η λειτουργικότητα και η πολυχρηστικότητα των εγκαταστάσεων. Οι αίθουσες, προσαρμόζονται και ανα-διαμορφώνονται. Ειδικά χωρίσματα, δίνουν πολυμορφικότητα και την δυνατότητα μιας πολυδιάστατης διαμόρφωσης του χώρου, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης ή δράσης. Η διάταξη των χωρισμάτων μπορεί να δημιουργήσει από έναν εώς τέσσερις διαφορετικούς χώρους, παρέχοντας παράλληλα την απαραίτητη ηχομόνωση και την απομόνωση όταν επιβάλλεται. Επίσης κάθε αίθουσα είναι εφοδιασμένη με τον απαραίτητο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως οπτικοακουστικά συστήματα και Wifi οπτικών ινών, ενδοδαπέδια θέρμανση και κλιματισμό, ώστε να διασφαλίζεται η λειτουργικότητα καθώς και η άνετη και ευχάριστη εμπειρία για τον επισκέπτη

Στόχος μας είναι να γίνει η «Ροή» το στέκι σας …

Η ομάδα της «Ροής»

Scroll to Top