Ροή Πολυχώρος

Μπες κι εσύ στη «Ροή»…

H«Ροή» είναι μία σκέψη, μία φιλόδοξη ιδέα που υλοποιήθηκε για να μπορεί να φιλοξενήσει αυτά που οραματιζόμαστε…. Έναν χώρο προσφοράς φυσικών θεραπειών και προσωπικής ανάπτυξης, με στοιχεία εθελοντισμού και ποιότητες ανθρώπων με αγάπη στον άνθρωπο και στη φύση.

Ένας χώρος έκφρασης και αλληλεπίδρασης, στον οποίο πραγματοποιούνται ποικίλες δράσεις, εκπαιδεύσεις, σεμινάρια, διαλέξεις και βιωματικά εργαστήρια (workshops) ή ατομικές  συνεδρίες,  καθώς και δραστηριότητες πολιτιστικού χαρακτήρα.

Σε 2 όμορφα εξοπλισμένους ορόφους, με θαυμάσια “Ενεργειακή Ροή”, ενοικιάζονται χώροι για 3 έως 75 άτομα για τις εκδηλώσεις σας, ή για ατομικές συνεδρίες. 

Από το εξειδικευμένο προσωπικό και οι συνεργάτες της «Ροής» παρέχονται υπηρεσίες όπως θεραπευτικό και χαλαρωτικό μασάζ, μασάζ αναζωογόνησης και rejuvance, και άλλες υπηρεσίες για την εμφάνιση, χαλάρωση, ευεξία και προσωπική ανάπτυξη των επισκεπτών της.

Στόχος της Ροής είναι η ολιστική φροντίδα του επισκέπτη-πελάτη μέσα από διαφορετικές υπηρεσίες και δραστηριότητες που παρέχονται στη «Ροή», αλλά και ποικίλες δράσεις, διαλέξεις, εκπαιδεύσεις, σεμινάρια και workshops που οργανώνει ή που πραγματοποιούνται στους χώρους (ή στις εγκαταστάσεις) της από διάφορους συνεργαζόμενους φορείς ή επαγγελματίες που παρουσιάζουν τη δουλειά τους.

Στόχος μας είναι να γίνει η «Ροή» το στέκι σας … Το στέκι όλων αυτών που αγαπούν τη ζωή, που νιώθουν γεμάτοι θετική ενέργεια, που θέλουν να είναι δραστήριοι, να εκφράζονται δημιουργικά και να απολαμβάνουν την κάθε τους μέρα στο 100%. Με πολύ κέφι, καλή διάθεση και θετικότητα.

Τι θα βρείτε στο χώρο?

Όταν η φύση συναντά την ευδαιμονία!

Έκφραση & Εκπαίδευση

Δράσεις, εκπαιδεύσεις, σεμινάρια, διαλέξεις, βιωματικά εργαστήρια & ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες.

Συμπληρωματικές Εναλλακτικές Θεραπείες

Δοκιμασμένες αποτελεσματικές θεραπείες για ανακούφιση από στρες, ψυχοσωματικούς πόνους & εντάσεις

Εξειδικευμένοι, πιστοποιημένοι συνεργάτες

Οποιοδήποτε και αν είναι το σωματικό ή καλύτερα το ψυχοσωματικό σας πρόβλημα, ελάτε να σας υποδείξουμε την κατάλληλη εναλλακτική θεραπεία *

Ροή Πολυχώρος

Χώρος σεμιναρίων, ολιστικών εναλλακτικών θεραπειών & ευεξίας

30+

Εναλλακτικές Θεραπείες

14+

Είδη μασάζ

300+

Φυσικά Προϊόντα - Σύντομα και στο e-shop μας​

Scroll to Top