Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Οι Θεραπευτικές Δυνατότητες του Βελονισμού στην Σύγχρονη Εποχή

16 Φεβρουαρίου /18:30 - 20:00

Την ομιλία θα παρουσιάσει η Οδοντίατρος Βελονίστρια Θάλεια Κριτίδου.
Η κ. Θάλεια Κριτίδου γεννήθηκε και σπούδασε Οδοντιατρική, με υποτροφία, στην Θεσσαλονίκη όπου ζει και εργάζεται.
Βελονισμό σπούδασε στην Γαλλία, Αμερική, Ρωσία, Αγγλία, Ιαπωνία και Κίνα την οποία επισκέφθηκε δύο φορές. Κατέχει δε τα αντίστοιχα πτυχία. Η ομιλία θα συνοδεύεται από πολλές επεξηγηματικές διαφάνειες με εφαρμογές Βελονισμού και θεραπείες, από την Κίνα και αλλού.
Η κ. Κριτίδου Διδάσκει Βελονισμό στο Διεθνές Μετεκπαιδευτικό κέντρο Βελονοθεραπείας Acu Science, στην Αθήνα του οποίου είναι απόφοιτος, και μετέπειτα μέλος της συγγραφικής επιτροπής.
Έχει συγγράψει τα εξής βιβλία:
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΕΛΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ- ΘΕΩΡΙΑ – ΠΡΑΞΗ (Από τα δύο εκπαιδευτικά ταξίδια της στην Κίνα).
ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ- ΩΤΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ- ΩΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ (Αφορά την θεραπεία μέσω Βελονισμού του πτερυγίου του αυτιού, το οποίο είναι μικροσύστημα).
ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ –ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ (Περιέχει γενικές πληροφορίες για τον Βελονισμό και για όλες τις Βιοενεργειακές θεραπείες)
ΒΙΟΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ LASER ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ (Οι ακτίνες Laser μπορούν να αντικαταστήσουν τις βελόνες του Βελονισμού).
Συνέταξε εκπαιδευτικό ΧΑΡΤΗ με τα βελονιστικά σημεία του Αυτιού για τον Ωτοβελονισμό.
Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και διετέλεσε Αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού και τώρα είναι Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ακαδημίας Κινέζικης και Συμπληρωματικής Ιατρικής.
Την ομιλία θα ακολουθήσουν επεξηγήσεις σε ερωτήματα και απορίες του κοινού.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Φεβρουαρίου
Ώρα:
18:30 - 20:00
Scroll to Top