Το Σχέδιο της Ψυχής

Τετάρτη 4/3/20, 16:00-21:00.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ

 

Γεννιέσαι, αρχίζεις και μεγαλώνεις σύμφωνα μα τα πρότυπα της οικογένειας, της χώρας, της φυλής σου. Έχεις ξεχάσει ότι είσαι ψυχή – πνεύμα και έρχεσαι μέσα σε σώμα για την εμπειρία. Ζεις στην άγνοια αυτού που αληθινά είσαι. Νιώθεις πολλές φορές μόνος, απροστάτευτος και χωρίς βοήθεια, μπροστά σε κάθε δυσκολία – πρόκληση που έρχεται στην ζωή σου. Είναι η ώρα να δεις.

​11 Ενότητες που θα σε οδηγήσουν να γνωρίσεις πρώτα απ’ όλα εσένα. Να δεις όλα αυτά που συμβαίνουν στην ζωή σου από μια άλλη πλευρά, την πλευρά της Αγάπης και της Εμπιστοσύνης σε αυτό που αληθινά είσαι κι όχι μέσα από τον φόβο, την ανασφάλεια και τον διαχωρισμό.
Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσεις την αληθινή σου ουσία, να ανακτήσεις το δυναμικό σου και να πάρεις επιτέλους τα ηνία της ζωής σου στα χέρια σου για να την οδηγήσεις εσύ, ως πνευματικό ον, όπου θες κι όχι εκεί που σε οδηγούν οι φόβοι σου, οι ανασφάλειές σου, οι προσδοκίες σου, οι συνθήκες και οι καταστάσεις που αντιμετωπίζεις στην ζωή.
Θα μάθεις και θα νοιώσεις ότι από την στιγμή που γεννιέσαι δεν είσαι ποτέ μόνος. Η Αγάπη με διαφορετικούς τρόπους σου λέει ότι κάθε στιγμή μπορείς να έχεις ό,τι θέλεις αρκεί να πιστεύεις ότι αξίζεις. Κι επειδή Αξίζεις, μαθαίνεις να Ζητάς και έτσι θα Λαμβάνεις τα καλύτερα για σένα….
11 Βιωματικά Εργαστήρια, θεωρίας & πράξης! Σύνδεσης & επαφής μέσω διαλογισμών! Εργασιών & πρακτικών εφαρμογών.

1η Ενότητα: Το Σχέδιο της Ψυχής

Είσαι εδώ για να μάθεις την δική σου ιστορία! Να γνωρίσεις Εσένα! Να κατανοήσεις ποιος είσαι, γιατί έχεις έρθει, το λόγο της ενσάρκωσής σου. Τις επιλογές, τις συμφωνίες και συνεργασίες, καθώς και κάθε τι που αφορά εσένα, την οικογένειά σου, τους φίλους σου, τις σχέσεις σου, την εργασία σου, κλπ
περισσότερα https://www.anoigmatazois.com/spirit-biology
Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο anoigmata.zois@gmail.com
ή στα τηλ. 2310 452711, 2810 528691 & 6956203122

Scroll to Top