Διαλογισμός στις δίδυμες καρδιές

Κάθε Τετάρτη στις 19:30μμ | 5€

Ο Διαλογισμός στις δίδυμες καρδιές είναι ένα δώρο που δόθηκε απο τους μεγάλους Δασκάλους σε μας τους ανθρώπους για τη βελτίωση της ζωής μας. Έχουν σημειωθεί μαρτυρίες προσωπικής επούλωσης και θετικής μεταμόρφωσης στη ζωή κάθε ασκούμενου από το Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές.

Λειτουργεί στο φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο για να ανοίξει το τσάκρα της καρδιάς και το τσάκρα της κορώνας (πνευματική καρδιά) επιτρέποντας μας να τραβήξουμε μια μεγάλη ποσότητα θεικής ενέργειας, υψηλής ποιότητας.

Η ενέργεια που παράγει αυτός ο διαλογισμός βελτιώνει σημαντικά τη σωματική και ψυχική υγεία καθώς και τον εσωτερικό διαφωτισμό. Στην πραγματικότητα ξεπλένει και καθαρίζει την αύρα από αρνητικές ενέργειες χρησιμοποιώντας την Πνευματική ενέργεια.

Ο καθαρισμός

Ο καθαρισμός συμβαίνει σε 3 διαφορετικά επίπεδα:

1) καθαρίζοντας απο τις ανυπόφορες σκέψεις και τα συναισθήματά μας,
2) καθαρίζοντας από την αρνητική σκέψη και τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων που έρχομαι σε μας.
3) καθαρίζοντας απο τη μόλυνση που προκαλέιται από την ζωη.

Μια από τις σημαντικές ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης πρακτικής είναι ότι αντί να επικεντρωνόμαστε μόνο στον εαυτό μας, διοχετεύουμε θετική ενέργεια προς όλο τον πλανήτη η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελος ενός ατόμου αλλα και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Η θετική ενέργεια που προσφέρουμε μέσα απο το διαλογισμό, επιστρέφει σε μας.

Ο Χώρος

Scroll to Top